Последен брой    Абонамент    Анализи и коментари    Опознай България    Публикации    English  Архив
02.08.2023

Днес ви представяме бр. № 6000 на "Бизнес Индустрия Капитали" - едно добро начало!


Жечко Димитров - Управител на БИК Капиталов пазар ЕООД

С уважение към българската и международната бизнес общност, "Бизнес Индустрия Капитали" (БИК) утвърждава вече 24 години традиции и ангажираност към качествено журналистическо покритие на финансовите и корпоративни новини. От създаването си през 1999 г., "Бизнес Индустрия Капитали" се превърна във важен информационен канал за бизнес и инвеститорите в България и извън нея.

Идеята зад проекта:
Този успешен проект не би могъл да бъде реализиран без визионерската идея, залегнала в основата на "Бизнес Индустрия Капитали". Екипът на БИК Капиталов пазар ЕООД, с голяма решителност и професионализъм, разбра необходимостта от едно вълнуващо и авторитетно медийно издание, което да предостави на своите читатели актуална, проверена и полезна информация за финансовите и корпоративни новини от България света.

Реализация и развитие:
С редовното покриване на финансовите събития и развитие в България и света, "Бизнес Индустрия Капитали" утвърждава своята репутация като надежден източник на бизнес информация. За многобройните си читатели изданието не е само добър помощник при вземането на финансови решения, но и ненадминат съветник по техните корпоративни предизвикателства.

Активното дългогодишно партньорство с Българска стопанска камара (БСК) Съществено допринася за успешното развитие на "Бизнес Индустрия Капитали". Съвместните усилия и сътрудничеството с колегите от БСК засилиха влиянието и ресурсите на изданието, гарантирайки неговата постоянна актуалност и авторитет.

Предаване на стойности:
През годините "Бизнес Индустрия Капитали" създаде особен и твърде ценен връзки със своите читатели и рекламодатели. Благодарение на активната обратна връзка, изданието се адаптира към нуждите на вашите читатели, предоставяйки им полезна информация, която подпомага преодоляването на предизвикателствата в съвременната бизнес среда.

В бъдеще:
Със заложените основи и дългогодишен опит, "Бизнес Индустрия Капитали" вярва в успешното си бъдеще. Медията ще продължи да израства и да се развива, с цел да стане още по-интересна и полезна за своите читатели. С увеличаването на броя на абонатите си и с по-широко покритие на новините от финансовия свят, изданието ще запази лидерската си позиция и в бъдеще.

С гордост и благодарност към екипа на "Бизнес Индустрия Капитали", партньорите от БСК, читателите и рекламодателите, изданието остава посветено на своето предназначение - да информира, съветва и вдъхновява вашата аудитория, създавайки вълнуващо и обогатяващо средно преживяване за всеки читател.

София, 2 август 2023 г.

Бизнес - всички публикации


Архив
Бизнес Индустрия Капитали

Коментарна рубрика

Бизнес

Общество

 Кой печели ако държавата задължи работодателите да изплащат трудовите възнаграждения по банков път? 11.07.2023
 Пазарът на хардуер в България 2023q1: за втора година под ръста на БВП. Кои продукти увеличиха обороти, кои потънаха ? 28.06.2023
 Пътят към успеха в професионалното обучение и консултиране: 20 години БИК Капиталов пазар ЕООД - изключителен представител за България на РЕФА-Германия за обученията и консултациите в областта на оптимизацията на производствените процеси 22.05.2023
 Безпристрастно: Изкуственият интелект за МРЗ в България 23.02.2023
 Минималната работна заплата да надмине максималната :) 06.02.2023
 Външнотърговския стокооборот на България и ЕС27 (2002-2021) – постижения и предизвикателства 11.01.2023
 По-важно е не кой, а как управлява Фонда на фондовете 11.10.2022
 Българският износ – показател за развитие и възможност за развитие 11.08.2022
 Най-големите 50 производители на стомана в света 13.07.2022
 България на световната карта за производство на велосипеди 20.06.2022


Издава БИК Капиталов пазар ЕООД, София 1527, ул. Чаталджа 76,
тел. 980-10-90, факс 981-45-67, e-mail bic@bia-bg.com, http://www.bic.bia-bg.com/
Copyright © 1999-2023. Всички права запазени.