Програма по Маркетинг 
с международно признат сертификат на обучението

Центърът за професионално обучение на БСК стартира на 24 януари 2003 г. програма по Маркетинг с международно признат сертификат на обучението. Предвидени са 80 стипендии на конкурсен принцип между участниците. За кандидатстване за стипендия изпратете изцяло попълнен формуляр на посочените електронни адреси на Центъра.  

За допълнителна информация и записване: 
Център за професионално обучение на БСК,  Галя Божанова, Елена Ташева – 9320936, 987 97 03, факс: 9872604   
E-mail: galia@bia-bg.com или eli@bia-bg.com
 

ПРОГРАМА

Програмата включва следните модули: 
Продажби, Реклама, Връзки с обществеността, Продуктова политика, Ценова концепция, Целева дистрибуция.
 
Обучението се провежда в сградата на БСК, гр. София, ул. “Алабин” 16-20. Обучението се провежда на български език в цикъл от три 3-дневни семинара:
  • 24, 25 и 26 януари 2003 г.; 
  • 21, 22 и 23 февруари 2003 г.; 
  • 28, 29 и 30 март 2003 г.. 


Цена на обучението: EURO 250/участник   

На успешно завършилите по един или всички модули БСК издава документ на обучението – Сертификат за участие в програмата. Участниците могат да придобият и международен документ на обучението, който се заплаща отделно от цената на обучението.

Цена на сертификата: EURO 125 /участник   

Желаещите да получат СЕРТИФИКАТ на Examinations Board на Лондонската Търговска и Индустриална Камара допълнително се явяват на тест на английски език, което предполага свободно ползване на английски език (тестът оценява само придобитите професионални знания по маркетинг. Евентуално допуснатите граматически грешки не влияят на крайната оценка от теста).

На участниците, които не ползват английски език, се предоставя възможността да получат СЕРТИФИКАТ на Българския център на Examinations Board на Лондонската Търговска и Индустриална Камара, който е признат в България. В този случай тестът се провежда на български език по адаптирана за българските условия методика.  

СЕРТИФИКАТ

LCCI Examinations Board на Лондонската търговска и индустриална камара /LCCIEB/ предоставя бизнес ориентирани квалификации, които са ценени и се ползват с доверие по света. LCCI Examinations Board има повече от 8000 центрове в повече от 86 страни.

Всички LCCI Examinations Board - професионални квалификации са с бизнес ориентация и са надеждни за работодателите. Благодарение на тесните си връзки с международната мрежа на Търговските камари, LCCI Examinations Board е гаранция, че хората, притежаващи Сертификатите от LCCI Examinations Board са доказали своята компетентност в съответствие с изискванията на трудовия пазар. 

LCCI Examinations Board Сертификати са международно признати от работодатели, образователни институции и професионални организации като надеждно доказателство за уменията на кандидата.

СТИПЕНДИИ

ФОНДАЦИЯ “Helping Board” предоставя 80 СТИПЕНДИИ относно започващото обучение по МАРКЕТИНГ за СЕРТИФИКАТ на Examinations Board на Лондонската Търговска и Индустриална Камара.
 
На одобрените кандидати стипендията е в размер:

  •  30% (EURO 75) от таксата за обучение - EURO 250   и 
  • 40% (50 евро) от таксата за Изпита и Сертификата - EURO 125 
Формуляри за кандидатстване за стипендии изпращайте на адрес: 
galia@bia-bg.com или eli@bia-bg.com