BIA Daily Header

Електронното издание “Бизнес Индустрия Капитали” (www.daily.bia-bg.com) на Българска Стопанска Камара – съюз на българския бизнес (БСК) Ви предлага възможността да представите бизнеса си, като акцентирате върху предлаганите от Вас продукти и услуги, да предложите атрактивни оферти на своите клиенти или да представяте промоции.

“Бизнес Индустрия Капитали” предоставя ежедневно на своите абонати икономически преглед на българската преса, основни икономически показатели, борсови котировки, бизнес-информация, концесионните договори, както и пълна информация за инициативите на БСК.

Изданието се разпространява на български и английски език по електронна поща до близо 30 000 български предприятия, държавни и общински институции, неправителствени организации в България и над 3 000 абонати в чужбина - търговски представители, инвестиционни компании и анализатори, медии.

Фокусът върху ежедневно представяне на отбрани новини от икономическия живот на България и широкият кръг абонати от корпоративния и финансов живот на страната и чужбина прави изданието “Бизнес Индустрия Капитали” изключително подходящо за представяне на Вашия бизнес и предлаганите от Вас продукти и услуги.

 

Посочените цени са за публикация на рекламни материали, с връзка към страница в Интернет, в една от езиковите версии на изданието.

Банери под header

 

360x45 пиксела (2 колони)

350 лв./седмица

180x45 пиксела (1 колона)

220 лв./седмица

Банери в лява/дясна колона

 

180x45 пиксела

175 лв./седмица

Текстова реклама в каре:

 

До 400 знака (вкл. лого/малка снимка)

175 лв./седмица

До 250 знака

100 лв./седмица

Текстова реклама в рубрика “Опознай България”:

 

До 400 знака (вкл. лого/малка снимка)

175 лв./седмица

Забележка: Цените са без ДДС

Като допълнение към рекламното съдържание в изданието, Ви предлагаме възможност и за публикация на допълнителна информация на поддържаща страница на HTML или PDF. Размерът на страницата не трябва да надвишава 1 MB.

Отстъпки за стойност на рекламни договори:

За обща стойност на рекламен договор:

 

500-1000 лв.

-10%

1000-2000 лв.

-15%

над 2000 лв.

-20%

За членове на Българска стопанска камара (допълнително)

-10%

 

Демо позиции в българска версия на изданието:

Demo positions

Графичните рекламни материали (банери) се предоставят от рекламодателя и трябва да са съобразени със следните изисквания:

  • Статични във формати .JPEG, .PNG, .GIF, анимирани във формати .GIF или HTML5;
  • Максимална големина на файлове от вида .JPEG, .PNG, .GIF: 500KB
  • Не се допуска изображенията в банерите да симулират интерактивност (падащи менюта, полета за търсене, системни съобщения и др.) или използването на звук.
  • Изданието си запазва правото да не приема за публикуване рекламни текстове, които не съответстват на основната тематика или нарушава бизнес-етиката.

 

Публикациите се заплащат авансово по банков път:

БИК Капиталов пазар ЕООД
Уникредит Булбанк АД,
BIC code: UNCRBGSF,
IBAN (BGN): BG59UNCR96601019770803

 

За по-подробна информация и допълнителни въпроси можете да се обръщате към
Ваня Кирова на адрес: София 1000, ул. “Алабин” 16-20,
тел. 02/980 10 90, 981 45 67 (факс), e-mail: bic@bia-bg.com

 

БИК Капиталов пазар ЕООД

гр. София, 2020 г.